TekenAtelier Zomerland

Praktijk voor creativiteit en innerlijke groei

Workshops bij TekenAtelier Zomerland

Regelmatig wordt er een teken- of schilderworkshop gegeven op zaterdag.
Dit kan zijn dat er gewerkt wordt met acrylverf op doek, maar ook wordt er beeldend gewerkt met kleurpotlood, ecoline, markers, hologrampapier en nog meer. Verder is er ook de mogelijkheid om via een workshop kennis te maken met het mandala tekenen of aan jezelf werken via een scheurworkshop.

Kortom: de workshops zijn heel divers en geven je de mogelijkheid om te creëren, te ontdekken wat je fijn vindt, kennis te maken met de materialen of om je innerlijk verder te ontwikkelen .Én je hoeft er geen ervaring voor te hebben, alleen zin om het te gaan doen en te ontdekken hoe het is om dingen onder je handen te laten ontstaan.

Verder worden er regelmatig (groot)ouder-(klein)kind workshops gegeven. Een heerlijke middag (circa 2 ½ uur) om samen met je (klein) kind creatief door te brengen.

Of is het mogelijk dat er workshop op vraag wordt georganiseerd: voor een feest, met zussen, met gezin, met opa en oma etc.

Meld je aan voor een van de aankomende workshops!

(Groot|)ouder-(klein)kindworkshop

januari 6-13:30 - 16:00

(Groot)ouder-(klein)kindworkshop Lijkt het je leuk om een fijne, creatieve middag door te brengen met je (klein)kind, neefje/nichtje, buurmeisje/jongen? Dan is dit je kans! Een creatieve workshop om samen met het kind aan een kunstwerk te werken. Samen ontdekken, elkaar aanvullen, uitdagen. Of ontdekken hoe het is om sámen zoiets te doen. Leuk, zeker als jullie [...]

Of blijf op de hoogte van aankomende workshops

KINDER WORKSHOPS

Ouder kind workshop

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

VOLWASSENEN WORKSHOPS

Volwassenen tekenworkshop

Er staat momenteel geen workshop gepland. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!