TekenAtelier Zomerland

Praktijk voor creativiteit en innerlijke groei

Ervaringen van ouders

“Hij gaat met plezier naar je toe, dat is voor mij een belangrijk teken.Ik vind het ontzettend opvallend hoe rustig en “geaard” hij is als ik hem bij je ophaal. In dat kleine ritje naar huis verteld hij veel en praat hij heel erg vanuit gevoel! Hij uit zich echt! Er hangt dan een bepaalde rust over hem die ik maar zelden zie, alsof hij even echt helemaal uit het hoofd is. Hij hoeft bij jou niet op zijn tenen te lopen denk ik, hoeft zich niet te bewijzen.
Ik merk ook heel goed wanneer hij blij en trots is op zijn werk en wanneer niet
Ik ben zo blij dat hij dit kan ervaren en dat het dit effect op hem heeft, ik heb echt een ander kind als ik hem ophaal”.

“Ik heb het erg leuk gehad bij Emmy. Er zaten altijd verhalen achter de tekeningen of schilderijen die we maakten. Verder was er altijd een hele fijne en rustige vibe in de ruimte en het was altijd gezellig. De verhalen achter de opdrachten hielpen mij echt heel erg.”

“Ik vond het bijzonder om te zien hoe mijn hoogsensitieve dochter in het tekenen en schilderen veranderde. Ze kreeg steeds meer geduld en werd minder kritisch naar zichzelf wat ze gemaakt had. Ze kwamen altijd blij en opgewekt terug. Ze heeft zich fijn gevoeld omdat er naar elkaar geluisterd werd. “

“Onze dochter is al enige tijd cursist bij tekenatelier Zomerland. Ze voelt zich er erg prettig en gezien met en door Emmy. Elke opdracht is weer anders en heel veel materiaal (welke wij thuis niet in de kast hebben staan) komen aanbod. De afwisseling in de opdrachten is erg leuk en daardoor blijft ze enthousiast”.

“Ik vind de opdrachten die Emmy geeft erg leuk. Er zit in de opdrachten altijd veel fantasie, niets is echt. Het werken met verschillende materialen vind ik leuk.”

“Het is leuk om met kinderen van mijn leeftijd lekker te tekenen, omdat we allemaal (net) op de middelbare school zitten, snappen we elkaar goed. Emmy verzint leuke opdrachten voor ons. Ik hou ervan om te schilderen. Als ik even niet meer weet hoe ik verder moet met mijn tekening, kan ik Emmy altijd om hulp vragen.
Ik vond het heel fijn dat toen we niet bij elkaar konden komen, dat de les toch door kon gaan, omdat we materialen bij Emmy konden halen en de les op Zoom toch doorging”. (jongerengroep).