TekenAtelier Zomerland

Praktijk voor creativiteit en innerlijke groei

Mandala tekenen voor volwassenen

Mandala betekent in het Sanskriet ‘cirkel’. De mandala is een oud symbool voor ‘heelheid’. Het werken in de cirkel geeft rust en maakt het mogelijk om nieuwe, onverwachtse dingen onder je handen te laten ontstaan. Kleuren en vormen die ontstaan kunnen je verbazen.

Je hoeft er geen tekenervaring voor te hebben, maar alleen zin om te ontdekken wat je tot stand kan brengen. Genietend van het proces, van het maken om dan vol verwondering te kijken naar wat er ontstaat. Soms zien, dat wat je getekend hebt, jou spiegelt waar je mee bezig bent op dat moment. Er worden steeds nieuwe mogelijkheden aangeboden zodat je manier van uiten steeds ruimer wordt en je geïnspireerd wordt om nieuwe dingen te ontdekken en te gebruiken. Maar ook de ruimte krijgt om innerlijk verder te kunnen groeien.

Mandala tekenen
mandala tekenen

Tijden en kosten

Wil je graag mandala leren tekenen of kan je het al en wil je graag geïnspireerd worden door nieuwe technieken en thema’s is er de mogelijkheid om mee te doen aan een cursus mandala tekenen.

De cursus is op donderdagavond van 20.00 uur tot circa 22.15 uur, met een instroom mogelijkheid 2x per jaar (in januari en september).
Ongeveer om de 2 weken. Deze cursus bestaat meestal uit 9 lessen.
Kosten € 157,50 (incl. btw en materiaal).