Mandala betekent in het Sanskriet (een oude Indiase taal) ‘cirkel’. De mandala is een oud symbool voor ‘heelheid’. Dit symbool kom je over de hele wereld tegen, binnen allerlei culturen en religies.

Het werken in de cirkel geeft rust en maakt het mogelijk om nieuwe, onverwachtse dingen onder je handen te laten ontstaan. Kleuren en vormen die ontstaan kunnen je verbazen.

Je hoeft er geen tekenervaring voor te hebben,  maar alleen zin om te ontdekken wat je tot stand kan brengen. Genietend van het proces, van het maken om dan vol verwondering te kijken naar wat er ontstaat. Soms zien dat wat je getekend hebt jou spiegelt waar je mee bezig bent op dat moment.

Onder begeleiding van Emmy Verkerke word er de volgende mandala tekencursus gegeven:

De inspiratiegroep mandala tekenen (2 paralelle groepen)
Wil je graag mandala leren tekenen, of kan je het al en wil je graag geïnspireerd worden door nieuwe technieken en thema’s is er de mogelijkheid om in de inspiratiegroep te stappen. Deze bestaat ondertussen al uit 2 groepen met hele enthousiaste mensen. Er worden steeds nieuwe mogelijkheden aangeboden zodat je manier van uiten steeds ruimer wordt en je geïnspireerd wordt om nieuwe dingen te ontdekken en te gebruiken. Maar ook de ruimte krijgt om innerlijk verder te kunnen groeien.

Wanneer en kosten
De inspiratiegroep mandala tekenen is op donderdagavond van 20.00 uur tot circa 22.15 uur, met een instroom mogelijkheid 2x per jaar (in januari en september). Ongeveer om de 2 weken. Deze cursus bestaat meestal uit 9 lessen. Kosten € 145,- incl. btw.

Alle cursussen worden gegeven in het atelier van Emmy Verkerke voor maximaal 7 personen

[nggallery id=2]