Laden Evenementen

Teken/schilderworkshop “Labyrint”

Het labyrint staat symbool voor de levensweg en het pad naar het midden (in jezelf). Het labyrint leidt altijd naar het midden, via vele omwegen, en vraagt vertrouwen in je pad, dat je altijd op de goede plek terecht komt. Het labyrint is daarmee een prachtig symbool van de weg die je als mens aflegt in het leven, op zoek naar jezelf.

Deze dag ga je op je eigen manier lekker aan de slag met het labyrint. Ik leg uit hoe je hem kan maken en de basis wordt gelegd met ecoline. De verdere invulling is aan jou.

Je kan werken met kleurpotlood, fineliner, Posca stift (acrylmarker), soft pastelkrijt, collage plaatjes of verder nog werken met ecoline op ecoline. Zo geef jij je eigen labyrint vorm en kijk je wat er in jouw midden komt.

Je hoeft er niet voor te kunnen schilderen of tekenen, maar er vooral zin in hebben en te genieten van het creëren! Lekker onder je handen laten ontstaan.

Datum: zaterdag 5 november 2022
Tijd: 10.30 uur tot ongeveer 17.00 uur
Kosten: € 85,- (incl.btw) Inclusief materiaal, soep bij de lunch (eigen lunch verder meenemen) en koffie/thee met wat lekkers erbij.
Waar: in TekenAtelier Zomerland.
Plaats: Waterschapsweg 4 in Nieuwerkerk a/d IJssel
Maximaal 7 en minimaal 3 personen.
Verzorgd door Emmy Verkerke

Info/aanmelden:
Emmy Verkerke
email: emmy.verkerke@planet.nl
Telnr. 0180 315159

Ga naar de bovenkant